9 bröllopsfrisyrer att drömma om

Står du näst på tur att få gå in i kyrkan till klämtande klockor och mitt framför ditt livs kärlek säga det magiska ordet ”ja”? Lyckliga du – grattis!
Bröllopsdagen är en dag sent att glömma och många drömmer om bröllopet redan från barnsben. Man lekte att barbiedockorna gifte sig och man lekte att man själv gifte sig med bästa kompisen som fick klä ut sig till mannen (om man hade tur). Prinsessorna i barnfilmerna gifte sig i vackra klänningar och man ritade själv sin drömklänning på alla papper man kom över. Kanske var du också en av oss som satt örngottet på huvudet och låtsades att det var en slöja?

Och nu är det på riktigt, kan du tänka dig? Du ska få stå brud och bestämma tillsammans med din blivande hur ni ska fira in ert äktenskap på bästa sätt. Det är mycket som ska planeras och vi kan tänka oss att ni har tiotals listor hemma med olika to-do’s på som ni sakta med säkert prickar av en efter en. Något som många brudar spenderar mycket tid att fundera och leta inspiration över är hennes brudklänning, sminket, skorna, smyckena, underkläderna och frisyren. Det är en stor dag där man vill vara vackrare än någonsin och att hitta den rätta klädseln och smink och hår kommer ta tid, men de timmar du spenderade framför datorn när du letade inspiration kommer du tacka dig själv för i framtiden.  Att hitta något som är ens egen stil och som klär en är A och O i det hela och för att hjälpa dig lite i den processen har vi tagit fram förslag på våra bästa bröllopsfrisyrer åt brudar som gifter sig under år 2013.

Var inte orolig över att du har för kort hår, dessa frisyrer kan vem som helst ha med hjälp av löshår. Vill du sen ha hjälp med att hitta ett löshår till bra pris, bra kvalitet och som matchar ditt hår så får du som alltid höra av dig till oss. Vi älskar att hjälpa till och vill alltid att du ska få ditt drömhår. Samtliga bilder kommer från Pinterest, men skriver du om någon av dessa får du gärna hänvisa till oss. Ju fler besökare det blir desto bättre innehåll kan vi erbjuda.

Om vi inte hörs igen så önskar vi dig ett fantastiskt bröllop!

Romantiska och snygga brudfrisyrer

På bilden ovan ser du 5 olika typer av halvuppsättningar och utsläppta bröllopsfrisyrer. De har alla ett långt hårsvall gemensamt och självklart kan du med ett tunnare eller kortare hår också bära upp dessa på din stora dag. Köp ett matchande löshår i bra kvalitet så kan du göra under med ditt hår! Att piffa till sin frisyr med ett vackert hårsmycke är också något som lyfter dig på bröllopsdagen, dessa finns att köpa på butiker som Glitter osv.

Vackra och romantiska bröllopsfrisyrer

På den andra kollagebilden här ovan har vi fokuserat på bröllopsfrisyrer med flätor. Det är hetare än någonsin att bära en eller flera flätor på bröllopsdagen och vi har nu hittat 4 favoriter som vi inte kan hålla för oss själva. Lösa flätor som är lite slarviga ger dig en bohemisk look och är väldigt romantiskt. Men en tightare uppsättning med flera flätor är minst lika snyggt, pricken över i:et får du med ett vackert hårsmycke. Ta hjälp av löshår och skapa din drömfrisyr till bröllopet, ingenting är omöjligt!

Skriv en kommentar