Årets affärsnätverkare 2015

Ida Backlund, den fantastiska kvinnan bakom Rapunzel of Sweden, var en av de nominerade till priset Årets Affärsnätverkare, ett pris som delas ut varje år av föreningen BNI (Business Network International). Bland tidigare års vinnare återfinns bland annat Ola Lauritzson, Isabella Löwengrip (Blondinbella), Carina Nunstedt och Frida Boisen. I år återfanns alltså Ida bland de nominerade – helt välförtjänt självklart, med tanke på vad hon åstadkommit med Rapunzel of Sweden. Med en omsättning som ligger en bra bit över 100 miljoner kronor och ökar kraftigt från år till år så är Rapunzel en riktig framgångssaga.

Fin motivering
Motiveringen för att Ida skulle få priset var också väldigt talande, och sade bland annat att, ”Ida är en affärsnätverkare ut i fingerspetsarna och är definitivt värd detta pris!”.

Nu blev det inte Ida som fick priset som delades ut 9 februari på Berns Salonger i Stockholm. Det gick i stället till Ola Serneke, mannen bakom byggkoncernen Serneke. Definitivt också en välförtjänt vinnare även om vi givetvis hoppades på att Ida skulle ta hem det. Men Ida har redan vunnit många priser för sitt fina arbete, och kanske var det bara rättvist att någon annan fick vinna den här gången. I videon nedan så kan du se och hör Ida berätta om hur hon tog Rapunzel till att bli en succé världen över.

Skriv en kommentar