Återanvända Nail Hair Extensions

När ditt eget hår växt ut en bit och fästena inte längre sitter uppe vid botten rekommenderar vi att man sätter om håret. Detta för att hålla det snyggt, dölja fästena och för att det inte ska trassla sig så mycket. En fråga vi fått från våra besökare är om det finns möjlighet att använda sitt nailhar-löshår igen, och självklart är det det!

När man vill återanvända sitt nailhair är det dock viktigt att tänka på vissa aspekter för att resultatet ska bli snyggt i slutändan. Viktigt är att du använder dig av ett hår i hög kvalitet, detta gör att det klarar av att användas fler gånger och ger ett snyggt och vårdat intryck. Mörkare nyanser håller sig ofta finare längre.

Ta ut Nail Hair Extension:

1. Applicera keratinvax-remover (speciell för just Nail Hair) på fästet
2. Använd en borttagningstång och kläm ordentligt över fästet
3. Kamma ut fästet
4. Upprepa stegen vid behov

Tänk på att med rätt teknik ska fästena vara lätta att ta ut. Så slit inte ur dem ur håret, då riskerar du att slita bort ditt eget hår.
Att införskaffa en specifik remover för keratinvax/nailhair är ovärderligt, använda aldrig aceton för att ta bort ditt löshår, det är
skadligt för både hår och hud. Vågar du inte ta bort hårförlängningen själv så går det enkelt och prisvärt att göra det på salong.

Använda Nail Hair Extensions igen:

1. Kamma igenom hårslingan så att det inte innehåller några tovor
2. Klipp av det gamla vaxet så du får en rak ände
3. Placera det nya fästet (Keratinvaxnagel)
4. Värm fast fästet med en värmetång
5. Klipp topparna

Keratinvaxnaglar finns att köpa i de flesta salonger och butiker som erbjuder nailhair. Det är alltid klokt att ha hemma ifall man
önskar byta ut fästena eller om man som nu kanske vill återanvända sitt hår. Dessa finns att köpa i olika färger, så välj den nyans
som ligger närmast ditt hår. Annars kan du alltid köpa ett genomskinligt vax, det passar för alla nyanser.

1 st kommentar till “Återanvända Nail Hair Extensions”:
  1. Mina skrev kl. 10:47, onsdag:

    Har längtat efter en sån här guide och letat ihjäl mgi på google. Superbra information och jag har nu köpt nya vaxnaglar hos Rapunzel, hoppas på att de kommer i veckan så jag hinner sätta i ”nya” håret till helgen.

    Ni levererar varje gång – tack!

Skriv en kommentar