Bröllopsfrisyrer med accessoar

I Sverige så gifter sig runt 45 000 till 50 000 par under ett år. Vi har precis börjat på ännu ett år och det är många som sitter hemma nu och planerar sina bröllop. Att gifta sig under sommarhalvåret är det absolut mest populära i Sverige då värmen har kommit och förhoppningsvis den svenska sommaren är framme med sin strålglans. För många är detta den allra största dagen i deras liv, det är på denna dag som man firar kärleken och det är nu ens liv börjar – på riktigt.

När vi flickor är små börjar vi planera vårt bröllop, hur festen ska vara och hur klänningen ska se ut. Men mest av allt är vi spända över vem vi kommer stå med vid altaret. En stor dag för både brud och brudgum, men även familjerna och vännerna. Det är vanligt att man firar med en stor fest på kvällen där brudparet med föräldrar bjuder på en härlig middag, det blir alltså en lång dag där bara ni två står i centrum.

Och när man står i centrum som brud vill man såklart vara i sitt snyggaste dager. Man vill stråla och allt ska vara perfekt. Klänningen ska vara tappa-andan-snygg, skorna ska vara fabulösa men sköna, smyckena ska matcha outfiten och underkläderna ska vara redo för en het bröllopsnatt. Sminket ska ligga på plats, och så självklart – håret! Ingen har väl sett en brud utan en snygg håruppsättning?! Detta är pricket över i:et och det som gör hela bröllopsoutfiten komplett.

Det gäller att hitta sin stil på håruppsättningen och fram för allt en frisyr som passar din ansiktsform. Är ditt största dilemma dock att du vill ha en frisyr där det krävs mer hår än vad du själv har? Inga problem! Löshår är lösningen på ditt lilla problem och hjälper dig enkelt att skapa en bröllopsfrisyr som du drömt om sen du var liten flicka och som får gästerna att tappa andan, och din make att göra ett glädjehopp över hur lycklig han är som får dig som livspartner.

Att använda Clip on-extensions är väldigt smart och ett enkelt sätt att förlänga håret och göra det än mer tjockare, men önskar du hellre ett mer permanent resultat så är nail hair-extensions det rätta. Det gör att du kan vakna lika snygg i håret som du var när du somnade, och att du inte behöver ta ur clipsen innan du lägger dig. Vi har hittat tre underbara bröllopsfrisyrer där just det långa håret är i fokus tillsammans med en läcker håraccessoar. Enkla, klassiska men så snygga frisyrer och som verkligen är mode för 2013. Låt håret vara utsläppt och dansa ikapp med dina steg in i kyrkan.

Bilderna är lånade från bla. Style4g.com

Skriv en kommentar