Få lugg eller lång hästsvans på nolltid!

Luggens vara eller inte vara är ett gissel för många. Att bestämma sig för om man ska klippa lugg eller inte kan vara ett svårt beslut. Vissa dagar vill man ha det och andra inte. Har man väl klippt lugg tar det lång tid innan den växer ut tillräckligt mycket för att inte kallas lugg längre, och det blir ofta en period med hårspännen för att hålla den halvlånga luggen på plats. Problemet med lugg är med andra ord att man inte kan välja vilka dagar man vill ha det – eller kan man det?

Med en löslugg löser man problemet och kan vilken dag som helst få en lugg utan att behöva klippa sig. Luggen sitter fast med osynliga fästen och kan klippas och fixas efter eget tycke och smak. Det är viktigt att man väljer en löslugg av bra kvalitet eftersom det annars kan se onaturligt ut mot det riktiga håret. Man ska också vara noga med att välja rätt färg. När man gör en hårförlängning i hela håret kan det vara snyggt med flera nyanser, men på en löslugg kommer det att se onaturligt ut. Vill man dölja lösluggen ännu mer kan man göra en fläta av sitt riktiga hår och fästa över ”skarven”. På så sätt får man också en snygg frisyr, men det är inte nödvändigt om man har fäst lösluggen rätt och använder en färg som smälter in i det naturliga håret.

En löslugg är alltså bra för den som vill kunna välja från dag till dag, men också till den som funderar på att klippa lugg och vill prova på hur det ser ut och känns. Dessutom håller sig lösluggen alltid i rätt längd och man slipper klippa den med jämna mellanrum som man måste göra när man klipper lugg på riktigt. En annan smart uppfinning är den lösa hästsvansen som ger en lång och vacker hästsvans på ett kick och som kan användas även på riktigt kort hår. Löslugg och hästsvans kan med fördel också användas till olika typer av fest- och bröllopsfrisyrer.

Här är en länk till lösluggarna som Rapunzel of Sweden erbjuder, och här är en länk till hästsvansarna som ni kan köpa online. Lycka till!

Skriv en kommentar