Isabel Adrians exklusiva löshår från Poze

Du har väl inte missat att Isabel Adrian, känd från tv-serien Svenska Hollywoodfruar, har lanserat en egen löshårskollektion i samarbete med Poze. Poze är känt för att ha hair extensions i världsklass, och Isabel Adrians löshår är inget undantag. Det är kvalitet över det normala, men å andra sidan kan man väl inte vänta sig något annat när det handlar om en Hollywood-kändis. Precis som de andra Hollywood-fruarna i programmet fördrar Isabel Adrian ett blont hårsvall, och hennes löshår finns förstås i samma blonda nyans.

Men man behöver inte vara blondin för att kunna använda Isabels löshår eftersom det även finns i mörkare toner. Färgerna heter Platinum, Sunkissed Beige, Honey Blonde, Honey Blonde Mix, Sandy Brown Mix och Midnight Black. Den sistnämnda har – som namnet avslöjar – en intensivt svart färg, något som vi kanske inte hade väntat oss av Isabel Adrian som ju är en typisk blondin, men som gör oss glada då det visar att hon vill ta fram något som passar en bredare målgrupp. Heja Isabel! (Uppdatering: Flera av färgerna har nu tyvärr utgått ur sortimentet men Sunkissed Beige, Honey Blonde och Honey Blond Mix finns fortfarande kvar!)

Clip & Go-löshår

Isabel Adrians löshår är ett så kallat Clip & Go-hår, det vill säga ett löshår som du snabbt och smidigt fäster med clips. Poze utvecklar egna clips och dessa har förstärkt metall och gummikant för att ge extra bra grepp. Ett paket av Isabel Adrians löshår innehåller ca 125 gram hår med sju stycken clip on-bitar av olika bredd. Varje bit har flera clips fastsydda och är redo att fästas snabbt och enkelt. Själva håret är 100 % naturligt remy-löshår av högsta kvalitet, och det är behandlat med Poze Keratinized Natural Cuticule Hairprocess som vårdar håret och ger det en längre livslängd.

Löshåret är rakt och 46 cm långt. Självklart går det att forma håret med locktång eller plattång. Har du normaltjockt hår räcker det med ett paket löshår, men har du väldigt tjockt hår så rekommenderas du att använda två. Isabel Adrians löshår ger dig ett Hollywood-svall med längre och fylligare hår på bara några minuter, och det passar lika bra på röda mattan som vid alla andra tillfällen när du vill ha en vacker och glamourös frisyr. Vi älskar Isabel Adrian och Poze!

Klicka här för att titta närmare på Isabel Adrians härligt solblekta löshårsnyans Sunkissed Beige!

isabeleadrianpoze2

Skriv en kommentar