Rapunzel vs. Cancer

Rapunzel of Sweden gör inte bara riktigt snyggt löshår, de gör också världen till en lite bättre plats. Med stiftelsen Rapunzel vs. Cancer delar de varje år ut medel till olika nationella och internationella välgörenhetsorganisationer. Ändamålet är att främja forskning, utbildning och undervisning inom cancersjukdomar, och sedan stiftelsen startades år 2012 har man delat ut mer än en halv miljon kronor till olika välgörenhetsorganisationer i Sverige.

Pengar från perukförsäljning
För 2016 har Rapunzel valt att stötta CancerRehabFonden med 100 000 kronor. Pengarna kommer bland annat från Rapunzel of Swedens perukförsäljning där 10 % av de totala intäkterna har gått oavkortat till stiftelsen. Ett väldigt fint initiativ tycker vi!

rapunzel-vs-cancer-640x480

Stöd Rapunzel vs. cancer
Den som vill vara med i kampen mot cancer hjälpa till genom att köpa armbandet Rapunzel Angel där hela summan oavkortat går till stiftelsen Rapunzel vs. Cancer. Det fina armbandet kan dessutom även användas som hårsnodd. Berlockerna står för beskydd, frihet och hopp till dig och dina medmänniskor.

Bild lånad från rapunzelofsweden.se

Bilder lånade från rapunzelofsweden.se

Skriv en kommentar