Så hittar du rätt löshår för dig

Det skiljer sig ganska mycket när det kommer till vilket typ av hår som passar vem. Helt beroende på vem du är och vilken hårtyp du har så finns det olika typer av löshår. Här tänkte vi tipsa dig om hur du väljer rätt typ av löshår för just dig!

Tejp
Med tejpmetoden skapar du lätt den perfekta hårförlängningen. Den här metoden passar dig som har en något tunnare hårtyp och kan utföras i två olika varianter, antingen med hjälp av silikonträns eller Quick and Easy-produkter. Med silikonträns kan alla hårtyper passa, men framför allt är det bra för de med tunnare hår. Man sätter det då mycket lätt med tejp mot sitt eget hår. Vill du få tjock och fylligt hår kan du också använda Quick and Easy-metoden. Det är precis som det låter, snabbt och enkelt att fixa, och tejpas i mindre bitar direkt i din hårbotten.

Clip on
Clip on är kanske ett av de lättaste och mest skonsamma sätten som du kan förlänga ditt hår med och också få den där volymen du alltid velat ha! Det är verkligen jätteenkelt, och går väldigt snabbt, då du bara behöver öppna och stänga clipsen för att de ska fästa sig. Man behöver oftast bara ha ett paket för att få det att bli bra, men har du tjock och fylligt hår redan innan så kan vi rekommendera att du använder två.

Flip in
Flip in är även det ett väldigt enkelt sätt att fixa en hårförlängning och det tar inte lång tid. På endast 30 sekunder kan du få det långa härliga hårsvallet du alltid velat ha! Med en tunn nylontråd fäster du håret kring huvudet, kammar sedan över ditt riktiga hår, och vips har du helt plötsligt ett vackert, fylligt hår. Perfekt för dig som inte vill ha en mer flexibel lösning på hårförlängningar.

Skriv en kommentar