Snygg studentfrisyr

Är du en av de lyckliga som tar studenten i år? Det börjar närma sig och förmodligen sitter du redan nu och letar dig igenom hela nätet efter den perfekta studentklänningen! Men det är ju inte bara klänningen som behöver fixas, även skor och en snygg väska ska hittas, och kanske en och annan snygg klänning till studentveckans vilda framgång. Sist men absolut inte minst gäller det att få till en riktigt snygg frisyr att bära upp under studentmössan, och det är här vi kommer in i bilden.

Hos oss hittar ni löshår som passar alla hårtyper och som gör dig snyggare än aldrig förr, för det är väl klart att du ska glänsa på din studentdag?! Stora glammiga lockar går alltid hem, liksom ett rakt och långt svall. Hitta din inspiration i vår blogg och önskar du hjälp med att hitta det perfekta håret för just dig så hjälper vi dig mer än gärna. Vi finns här för dig och för ditt hår!

Här kommer några av våra personliga favoriter inför sommarens fester, högtider och framförallt studenten. En härlig blandning av lockar, flätor och enklare frisyrer, check it out!

Heta tips på studentfrisyr

På bilden ovan hittar du fyra snygga frisyrer att bära under studentmössan. De är alla snygga, elegeanta och framförallt enkla att göra på sig själv. Det enda som krävs är en värmetång som du kan skapa lockar med. På första bilden, uppe i vänster hörn så är det ett långt härligt hår med lösa lockar i. Enkelt att göra och blir otroligt fint, en naturlig look som håller och aldrig går ur tiden. Bredvid den frisyren hittar du ännu en utsläppt frisyr där fokus ligger på topparna. Stora vackra lockar som tack vare att de börjar så långt ned inte plattas till av studentmössan. De två understa frisyrerna är varandras motsatts, den ena är rak och slätkammad med en snygg snodd av hår kring för att ge den sista och viktigaste touchen. Bredvid den ett hårsvall fyllt av mindre lockar. Vilken du än väljer så kommer du ha gjort ett bra val!

Snygga studentfrisyrer med lockar

Gillar du mer bohemisk stil så är här tre frisyrer med flätor som gemensam nämnare. Visa ditt långa hår och piffa till det med en fläta av valfritt val. Och med tanke på studentmössan så har vi därför valt ut tre frisyrer som håller sig snygga även när studenthatten tas på och av under dagen. I den översta frisyrenligger fokus på de mindre flätorna som går kring bakhuvudet. Väldigt vackert och även snabbt och lätt att göra själv! Nere till vänster finns en överraskande frisyr. När du har på dig mössan ser man ett härligt naturligt lockigt hår, men när mössan åker av kommer den vackra flätan fram som går kring huvudet. En av våra absolut flätfavoriter i år! Och som du ser ger den även ett fint lyft på håret. Sist men inte minst kommer en av våra absoluta favoriter. Den är outtröttlig och döljer snyggt clips från löshåret. Tvista hårtestar från varsin sida huvudet och möt i mitten bak för att göra en enkel men effektfull fiskbensfläta.

Hittade du kanske din frisyr till studenten här? Då får du ju såklart skicka in en bild på dig med frisyren så postar vi den 🙂

Skriv en kommentar